Previous

Dietary Management Program 72 Days

Previous

ETAS - Adult

DRC - Natural Complete Vit C 1000mg

     0 reviews  |  Write a review
Product Code: DRC001
Availability: Out Of Stock
$24.20

Available Options

Description: DRC is in its wholefood form which consists of patented Tangerine C-Plus® , Acerola Cherry, Sea Buckthorn Bioflavonoids. It uses exclusive Natural Delivery System (NDS) to concentrate nutrients in Protein peptide carrier and thereby deliver specific nutrient to cells. 

 
Features: 
-       High potency Complete Vitamin C with Bioflavonoids
-       No additive. Gentle to gut 
-       Complete Vitamin C for all day protection
-       Contains similar vitamin C molecular structure as compare to natural vitamin C in fruits & vegetables
 
Active Ingredients: Tangerine extract (Tangerine C-Plus®  , Acerola extract, Sea Buckthorn extract

 
Content: 1000mg x 60 chewable tablets 
 
Recommended daily intake: Chew 2-3 tablets per day








Frequently Asked Question :

1. Is DRC suitable for children?

Answer: Yes. Children 6-12 years can take 1 chewable tablet/day. Teens of 12 years and above can take 2 chewable tablets/day.

2. Is there any side effects on gut discomfort if I take DRC before food?

Answer: No. DRC is gentle to gut as it is made from whole fruits Tangerine, Acerola Cherry & Sea Buckthorn.

3. What is the recommended dosage for DRC?

Answer:  For kids, 1 chewable tablets per day. 

For adults, 2 chewable tablets per day. 

4. Can I consume more than 2 tablets/day?

Answer: The upper limit of Vitamin C is 2000mg a day. Although too much of dietary Vitamin C is unlikely to be harmful, megadose of Vitamin C supplements might cause diarrhea. 

5. How to store DRC properly?

Answer: Keep in an air tight bottle in a cool, dry place and avoid direct sunlight. 

6. What is the best time to take DRC?

Answer: DRC is water soluble vitamins. It is best taken on empty stomach. It is recommended to take them in the morning, 30 minutes prior eating or 2 hours after meal.

7. Does Fish Oil Omega contraindicate with DRC?

Answer: No. Combining fish oil & Vitamin C supplementation will provide greater anti-inflammatory effects. However, it is advised to take fish oil together with food, while DRC with empty stomach. 

8. Are there any drug interaction with DRC?

Answer: We advised that to consult physician if one is having estrogenic, antipsychotics (neuroleptics), chemotherapeutic therapy. 

9. Can vegan take DRC?

Answer: Yes. DRC is vegan friendly. 


10. What is the difference between common Vitamin C & DRC?

Answer: Common Vitamin C supplementation in the market use synthetic Vitamin C/ Ascorbic Acid. The majority of this synthetic Vitamin C is originally derived from GMO corn & process with chemicals. 

DRC is made from whole food Vitamin C occurring in its natural state. It contains bioavailable flavonoids. Bioflavonoids are collectively refer to Vitamin P because if their antioxidant, anti-inflammatory, anti-allergenic, antiviral & anti-carcinogenic properties. 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
Captcha
Tags: DRC